Usein kysyttyä

Voinko tuoda lemmikkieläimen mökille tai lomahuoneistoon?

Toivomme, että jätätte lemmikit kotiin. Ainoastaan omistajan erillisellä luvalla voi tuoda hyvätapaisen koiran. Koiran omistaja vastaa mahdollisesta koiran aiheuttamasta vahingosta 100%:sti. Koira ei saa koskaan oleskella sohvalla, sängyissä tai vuodevaatteiden päällä.
 
Mitä tapahtuu kun olen tehnyt varauksen? Mistä saan avaimen?
Lähetämme Sinulle vahvistuksen, varausehdot ja varaus- ja loppumaksun kaikki yhdellä kertaa. Maksamalla varausmaksun vahvistat varauksen.  Mukana ovat omistajan yhteystiedot, sekä koodinumero avainboxiin.
 
Mitä asumiseen liittyvää otan mukaan?
Mökillä  on yleisimmät astiat ruoanlaittoa ja ruokailua varten. Myös sähkö ja polttopuut sisältyy vuokrahintaan. Ota mukaan liinavaatteet ja pyyhkeet. Pyrimme, että mökillä olisi seuraavia tuotteita ainakin muutamaksi päiviksi: astianpesuainetta, perusmausteet sekä WC- ja talouspaperia.
 
Saako lakanat/pyyhkeet myös vuokrata, jos saa niin paljonko maksaa?
Voit vuokrata liinavaatteet ennakkoon varauksesi yhteydessä. Hinta on 15,00 € per henkilö.
 
Onko mökillä grilliä?
Mökillä on kaasugrilli sekä nuotiopaikka. Mökillä on 11 kg kaasupullo, mutta emme takaa, että kaasua riittää kaikille. Kaasua voi ostaa Nilsiän keskustasta. Mökin rannassa on grillimökki, missä takka ja liesi.
 
 
Moneltako varaukseni alkaa?
Mökkiin pääset  klo 17:00.
 
Voiko kääntää lehden tai postin loma-osoitteeseen?
Pitempiaikaisella lomalla voit kääntää postin saapumaan osoitteeseen: Sieraniementie 71, 73310 TAHKOVUORI
 
Mitä teen lomani päättyessä, pitääkö minun siivota itse?
Mökin hintaan ei sisälly loppusiivous. Mökiltä löytyy siivoustarvikkeet. Imurointi ja lattioiden      kostealla pyyhkiminen tulee tehdä loman päättyessä. Sinun tulee myös poistaa liinavaatteet sängyistä. Pese astiat ja tyhjennä astianpesukone. Laita huonekalut ja tavarat paikoilleen. Vie roskat ja tuhkat pois. 
Huom! Asiakas huolehtii, että vuodevaatteet ja sohva on vuokrauksen jälkeen tahrattomia.
  
Kuinka pitkään voin lähtöpäivänä viipyä mökissä?
Klo 15:00 saakka.
 
Mökki ja/ tai lomahuoneisto on jo varattu lomani ajankohtana. Välitättekö muita mökkejä Tahkolla?
Varaustilanne saattaa muuttua, joten ota yhteyttä. Varaus on sitova vasta kun varausmaksu on maksettu.  Teemme yhteystyötä muutamien mökinomistajien kanssa, joiden yhteystietoja voimme välittää.