Usein kysyttyä

Varauksen jälkeen lähetämme sinulle varausehdot ja laskun. Varausmaksun (20 % vuokrahinnasta) eräpäivä on kuusi viikkoa ja loppumaksun neljä viikkoa ennen vuokra-aikasi alkua. Maksettuasi varausmaksun olet vahvistanut varauksesi.

Avaimet. Lähetämme koodin pääoven vieressä olevaan avainboksiin vuokra-aikaasi edeltävänä päivänä. Vuokraajalla on käytössä kaksi avainta. Laita lähdettyäsi avain takaisin boksiin ja sotke boksin koodi.

Mitä mukaan. Mökillä  on astiat ruoanlaittoa ja ruokailua varten. Polttopuut sisältyvät vuokrahintaan. Ota mukaan liinavaatteet ja pyyhkeet. Liinavaatteet, kylpy- ja kasvopyyhkeen voi vuokrata (mökille tuotuna 15 € / hlö ja pedattuna 18 € / hlö). Pyrimme, että mökillä on seuraavia tuotteita muutamaksi päiviksi: astianpesuaine, leivinpaperi,  perusmausteet sekä WC- ja talouspaperi.

Kaasugrilli ja grillimökki ovat käytössä kesäisin. Mökin rannalla on myös nuotiopaikka. Mökillä on 11 kg kaasupullo, mikäli kaasu loppuu sitä voi ostaa Nilsiän keskustasta.

Mökkiin voi mennä vuokra-ajan alettua klo 17 ja lähtöaika lähtöpäivänä on klo 15.

Pidempiaikaisen vuokra-ajan postin voi kääntää saapumaan osoitteeseen: Sieraniementie 71, 73310 TAHKOVUORI

Loppusiivous ei sisälly mökin hintaan (sen voi varata hintaan 100€). Mökillä on siivoustarvikkeet. Imurointi lattioiden, pintojen, lavuaarin, sohvan ja lauteiden kostealla pyyhkiminen tulee tehdä loman päättyessä. Pese astiat ja tyhjennä astianpesukone. Laita huonekalut ja tavarat paikoilleen. Vie roskat, pullot ja tölkit puuliiterin vieressä oleviin keräys/roskasäiliöihin. 

Mökki on jo varattu haluamanani ajankohtana. Välitättekö muita mökkejä Tahkolla?

Varaustilanne saattaa muuttua, joten ota yhteyttä.  Teemme yhteistyötä muutamien mökinomistajien kanssa, joiden yhteystietoja voimme välittää.